Monday , January 21 2019
Home / Teknologji

Teknologji

Të ardhurat e Huawei për 2018-ën shënojnë rekord

[ad_1] Huawei pritet të raportojë një rritje rekord me 21% të të ardhurave përgjatë 2018-ës në 109 miliardë dollarë tha kryetari i bordit të kompanisë pavarësisht se biznesi i gjigandit Kinez u vu në qendër të kritikave. Guo Ping tha se Huawei gjithashtu ka siguruar 26 kontrata 5G dhe pret …

Read More »

5 mite të Bluetooth që duhet ti injoroni

[ad_1] Për vite me radhë Bluetooth ka qenë teknologjia e preferuar për të shkëmbyer foto, video audio apo dokumente mes dy pajisjeve megjithatë sot nuk përdoret aq shumë për këtë qëllim. Teknologjia në fjalë është përmirësuar ndjeshëm vitet e fundit e së bashku me të edhe mitet janë shtuar. Sot …

Read More »

Komisionerja Evropiane për konkurrencën tha se abuzimi me të dhënat ka treguar anën e errët të teknologjisë

[ad_1] Abuzimi me të dhënat ka errësuar potencialin e teknologjisë tha Komisionerja Evropian për Konkurrencën. Në një intervistë për BBC, Margaret vestager kritikoi gjigandët e teknologjisë për keqpërdorimin e të dhënave dhe mos respektimin e të drejtave të qytetarëve. Ajo tha se vitin e ardhshëm do të merren masat edhe …

Read More »