Friday , December 14 2018
Home / Kronika e Zezë

Kronika e Zezë

Vdiq Lirie Erbeli – mësuesja e parë e përhapjes së shkollës dhe gjuhës shqipe në Amerikë

Vdiq Lirie Erbeli – mësuesja e parë e përhapjes së shkollës dhe gjuhës shqipe në Amerikë Nga Jelldez Deva Mikpritja dhe bujaria për Lilin ishin momente me të cilat ajo ndihej e lumtur, momente që ajo dhe bashkëshorti i saj mund t’i afronte cilido shqiptar për ndihmë dhe përkrahje – …

Read More »

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island Nju Jork, ka bër një gjest që rrallë njerëzit e bëjnë

Nju Jork: Shqiptari gjen portofolin përplot me dollar dhe karta kreditit të Bankës, dhe ja dorëzon personit, që e kishte humbur Beqir SINA – New York Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island Nju Jork, ka bër një gjest që rrallë njerëzit e bëjnë. Emigranti …

Read More »

Zyrtarët e Qeverisë të Serbisë, nderojnë bustin e udhëheqësit të tyre famëkeqin Sllobodan Millosheviq, në Berlin

Zyrtarët e Qeverisë të Serbisë, nderojnë bustin e udhëheqësit të tyre famëkeqin Sllobodan Millosheviq, në Berlin Nga Beqir SINA – New York BERLIN – GERMANY : Krerët Qeverisë së Serbisë, të cilët ndodhen për njê vizitë zyrtare në Berlinë, provokojnë rëndë ndërgjegjen e një populli të tërë, duke nderuar bustin …

Read More »