Monday , January 21 2019
Home / Lajme nga Dibra

Lajme nga Dibra

Gratë e Dibrës kryesisht lindin në Strugë

[ad_1] Gratë nga Dibra edhe këtë vit, në të shumtën e rasteve lindin në Departamentin gjinekologjik në Spitalin e përgjithshëm të Strugës. “Në departamentin tonë deri më tani janë lindur 135 foshnja, nënat e të cilave janë nga komunat Dibër dhe Qendra Zhupë. Tek ne çdoherë janë të mirëseardhura dhe …

Read More »

“Viti i ri” gjallëron Dibrën e rrethinën

[ad_1] Në Dibër dhe rrethinë tradicionalisht filluan të vinin mërgimtarët që jetojnë dhe punojnë në vendet e Evropës Perëndimore, transmeton DibraJon. Ndryshe nga periudha e verës kur masa është më e madhe, e arrin deri në 15 mijë, sipas njoftimeve të shoqatave të tyre, rreth katër mijë mërgmtarë pritet të …

Read More »

Valon Kupa mori çmimin “Sipërmarrësi i vitit 2018”

[ad_1] Në mënyrë që të inkurajohet fryma sipërmarrëse duke promovuar histori suksesi u dha çmimi prestigjioz “Sipërmarrësi i vitit 2018” për sipërmarrësit më të suksesshëm të ndërmarrjeve mikro dhe të vogla në vend, transmeton DibraJon. Në kategorinë e ndërmarrjeve të vogla çmimin i parë shkoi për Valon Kupën, menaxher i …

Read More »

Valon Kupa mori çmimin “Sipërmarrë i viti 2018”

[ad_1] Valon Kupa mori çmimin “Sipërmarrë i viti 2018” – DibraJonFatal error: Uncaught Error: Class ‘DOMDocument’ not found in /var/www/html/dijon/wp-content/plugins/fb-instant-articles/vendor/facebook/facebook-instant-articles-sdk-php/src/Facebook/InstantArticles/Transformer/Transformer.php:189 Stack trace: #0 /var/www/html/dijon/wp-content/plugins/fb-instant-articles/class-instant-articles-post.php(644): FacebookInstantArticlesTransformerTransformer->transformString(Object(FacebookInstantArticlesElementsHeader), ‘ Valon Kupa …’, ‘UTF-8’) #1 /var/www/html/dijon/wp-content/plugins/fb-instant-articles/class-instant-articles-post.php(886): Instant_Articles_Post->to_instant_article() #2 /var/www/html/dijon/wp-content/plugins/fb-instant-articles/class-instant-articles-post.php(963): Instant_Articles_Post->is_empty_after_transformation() #3 /var/www/html/dijon/wp-content/plugins/fb-instant-articles/facebook-instant-articles.php(375): Instant_Articles_Post->should_submit_post() #4 /var/www/html/dijon/wp-includes/class-wp-hook.php(286): inject_ia_markup_meta_tag(”) #5 /var/www/htm in /var/www/html/dijon/wp-content/plugins/fb-instant-articles/vendor/facebook/facebook-instant-articles-sdk-php/src/Facebook/InstantArticles/Transformer/Transformer.php on line 189 [ad_2] …

Read More »

Osmani për vizitë ne Dibër

[ad_1] Dje mbrëma në Dibër, në takim me anëtarët e kryesisë së degës së BDI-së, për t’u njohur me kërkesat dhe nevojat e qytetarëve dibranë, ishte zv/kryeministri i Qeverisë së RM-së, z. Bujar Osmani. Pasi u informua me të gjitha problemet e Dibrës, zv/kryeministri Osmani informoi anëtarët e degës me …

Read More »