Tuesday , November 13 2018
Home / Lajme nga Maqedonia / Nëse BDI lejon t’a kontrollojë LSDM-ja, më mirë t’a braktisë Qeverinë

Nëse BDI lejon t’a kontrollojë LSDM-ja, më mirë t’a braktisë Qeverinë

Urim Salihu

LSDM nuk duhet të tregojë muskuj dhe pushtet ndaj cdo subjekti tjetër vetëm pse e ka një kryeministër. Ne e dijmë si Zaev e formoi qeverinë. Nuk kemi qenë në Zelandën e re, por këtu duke parë këtë teatër të tmerrshëm politik por që ishin partitë shqiptare që e formuan qeverinë post VMRO.

BDI nëse lejon që në punët e brendshme ti ndërhyjë partneri i koalicionit, në atë se kush do bëhet ministër a zëvendësministër dhe kush jo, atëherë është më mirë të braktisë një ditë e më herët qeverinë.

Ne i dijmë sa mund të jenë parti qytetare, subjektet maqedonase. Ata vetëm kur zihen ngushtë bëhen të tilla ndërsa sa marrin forcë, nuk gjejnë mënyra si ta tregojnë dominimin.

Huazuar nga

Check Also

Gruevski në Hungari, ja çfarë thonë nga qeveria hungareze – TV-SHENJA

“Nuk mund të konfirmojmë e as të mohojmë. Nuk jemi në mundësi të komentojmë mbi …

%d bloggers like this: