Wednesday , November 14 2018
Home / Teknologji / MacBook Air merr notën 3 për nga vështirësia e riparimit

MacBook Air merr notën 3 për nga vështirësia e riparimit

Sa herë që një harduer i ri debuton, iFixit ka për detyrë ta çmontojë të tërën për të parë çfarë fshihet në brendësi.


I radhës ishte MacBook Air i prezantuar pak ditë më parë nga Apple. Ekipi në fjalë zbuloi një tastierë e cila është e kapur në laptop me silikon i cili redukton zhurmën, ndërsa bateria mund të zëvendësohet pa qenë nevoja të ndryshohet kasa e laptopit.

Portat, freskuesja, altoparlantët janë modularë dhe mund të zëvendësohen lehtësisht.


Në fund kompania i jep laptopit një notën 3 për nga vështirësia e riparimit. /PCWorld Albanian


Huazuar nga

Check Also

Britani, operatori celular më i madh në vend aktivizon shërbimin 5G në 16 qytete

EE, operatori celular më i madh në Britani, ka planifikuar lançimin e rrjetit 5G në …

%d bloggers like this: