Tuesday , November 13 2018
Home / Lajme nga Maqedonia / Kuvend, kalon edhe amendamenti 35 –

Kuvend, kalon edhe amendamenti 35 –

Me 10 vota për dhe 2 kundër, Komisioni për Çështje Kushtetuese ka miratuar amendamentin 35 për ndryshimin e Kushtetutës. Ky draft-amendament obligon Maqedoninë (e Veriut) që të respektoj sovranitetin, integritetin terriorial dhe vullnetin politik të shteteve fqinje. Në radhë është amendamenti 36 për anagzhimin e shtetit ndaj diasporës dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore dhe historike të popullit maqedonas.

 

 

Huazuar nga

Check Also

Ndotja e ajrit, gjendja më e rëndë në Shkup –

13 Nëntor 2018 / 15:21 Shumë qytete në Maqedoni, përfshi këtu edhe Shkupin çdo ditë …

%d bloggers like this: