Friday , December 14 2018
Home / Kuriozitete / Harroni filmat, këto janë pamjet e para nga jeta e Eskobarit (FOTO)

Harroni filmat, këto janë pamjet e para nga jeta e Eskobarit (FOTO)

Fqinjët nuk e dinin se kjo grua me një theks të gëzueshëm kolumbian ruante sekrete të dhunës dhe të vdekjeve. Sekretet-asgjë më pak-por të Pablo Emilio Escobar Gaviria, zotëria më e famshme e drogës në historinë e Amerikës Latine.

Tani, Victoria Eugenia Henao, e veja e kreut të kartelit Medellin, i ka thënë të gjitha në një libër të botuar dhe premton të jetë një sukses shitjesh.

Libri përbëhet nga 11 kapituj, në të cilat akuza nga fakte përkeqësuese-që nga dita kur Escobar e përdhunoi atë kur ishte vetëm 14 vjeç-deri tek qëndrimi në Argjentinë dhe përvojat e kaluara në Buenos Aires, duke mbijetuar pavarësisht se armiqtë e burrit të saj kishin paguar për ta vrarë atë.

Në libër janë edhe më shumë se 50 fotografi nga jeta e vërtetë e Pablo Eskobar, të bëra publike për herë të parë.


Source link

Check Also

Mund t’iu duket i thjeshtë, por ky problem matematikor po i konfuzon të gjithë

Për zgjidhjen e problemeve matematikore të thjeshta nuk kërkohet që të keni njohuri të mëdha …

%d bloggers like this: