Wednesday , November 14 2018
Home / Kuriozitete / 772 herë në provim për të marrë patentën

772 herë në provim për të marrë patentën

Ka deshtuar 771 here, por eshte ende e vendosur te marre patenten.

Nje koreano-jugore 68-vjecare eshte regjistruar serish per te dhene provimin, edhe pse perpjekjet e saj qe nga viti 2005 kane rezultuar te pasuksesshme. Gruaja e moshuar nuk arrin te kaloje testin per kodin rrugor qe prej kater vjetesh.

Sipas gazetes “Korea Times”, gruaja eshte paraqitur ne te gjitha testet e mundshme dhe ka njoftuar se do ta jape provimin per te 772-n here. Gruaja jeton duke shitur produkte te nevojshme dere me dere dhe kete gje e ben me nje karroce. Nevoja e ka shtyre qe te mendoje se i duhet patenta per te punuar me shpejt.

Vetem pagesat e provimeve te patentes i kane kushtuar gruas 2888 dollare. Per te marre patenten asaj i duhen 60 pike, por ne provimet me shkrim ajo zakonisht merr 50.


Source link

Check Also

Çuditë e natyrës, shikoni çfarë del kur çiftëzohet gomari me zebrën

Ndoshta e dini çfarë është mushka (një çiftëzim mes kalit dhe gomarit), por a keni …

%d bloggers like this: