Friday , December 14 2018
Home / Lajme nga Dibra / Zgjidhet Kryetari i Gjykates Themellore ne Diber per 4 vjetet e ardhshme.

Zgjidhet Kryetari i Gjykates Themellore ne Diber per 4 vjetet e ardhshme.

Ne mbeledhjen e mbajtur sot (30.10.2018) nga Keshilli Gjyqesor Republikan, per Kryetar te Gjykates Themellore Diber per nja mandat 4 /katër/ vjecar u zgjodh gjykatesi Ilir Iseni i cili njekohesisht deri me sot ka ushtruar detyren e kesaj gjykate si ushtrues detyre (kryetar i perkohshem) qe nga data 08.03.2016.

Check Also

Cami kryetari i përkohshëm, ja reagimet

Pas emërimit të Eugjen Camit në postin e kryetarit të përkohshëm të Komunës Dibër si dhe me …

%d bloggers like this: