Sunday , October 21 2018
Home / Lajme nga Shqipëria / Tatuazhet, trendi i ri për t’u dukur modernë

Tatuazhet, trendi i ri për t’u dukur modernë

Nëse ke një tatuazh mund të dukesh me modern. Ky është koncepti që çon shumë të rinj në dyert e studiove që bëjnë tatuazh. Kërkesa ka ardhur në rritje vitet e fundit dhe këtu përjashtim nuk bëjnë as femrat.

Por dëshira për të patur një tatuazh nuk njeh moshë. Megjithatë mosha më e mirë sipas ekspertëve është mbi 25 vjeç për të bërë një tatuazh. Por cilat janë trendet e momentit për tatuazhe.

Edhe pse tatuazhi në vetvete duket se nuk ka efekt negativ, gjithmonë kërkohet kujdes.

Fshirja e tatuazhit mbetet ende një proces që kërkohet. Emrat e partnerëve, të shkruara apo tatuazhe të bëra në momente të nxituara janë ato që kërkohen të hiqen.

Tv Klan

Huazuar nga

Check Also

Arrestimi i ish-deputetëve socialistë, vjen reagimi i parë nga PD

I pari nga radhët e PD që ka komentuar arrestimin e ish-deputetëve Socialistë, Arben Cuko …

%d bloggers like this: