Monday , October 22 2018
Home / Lajme nga Maqedonia / Stojan Andov: Marrëveshja e Prepës nuk mund të dështojë

Stojan Andov: Marrëveshja e Prepës nuk mund të dështojë
Marrëveshja e Prespës jo vetëm që është në mes Maqedonisë dhe Greqisë, por edhe ndërmjet Kombeve të Bashkuara, për atë nuk duhet të bjer poshtë, thotë kryetari i parë i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Stojan Andov, në intervistë për “Tv24”.

Ai tha se si do që të shkoj puna, numri i deputetëve të nevojshëm për ndryshimet kushtetuese duhet të arrihet, ndërsa për deputetë opozitës tha se ato mund të ndryshojnë mendimin.

Ai vlerësoi se seanca e caktuar për ditën e hënë duhet të anulohet nëse është e nevojshme kohë për bisedime.

Ai tha nëse nuk pranohet kjo marrëveshje në Maqedoni do të ketë pasoja, s”do të ketë zhvillim ekonomik. Gjithashtu do të humbet perspektiva e vendit.

Huazuar nga

Check Also

U përfol se do t’i zë vendin Mickoskit, por u përjashtua nga VMRO-ja

Mitko Jançev është përjashtuar nga radhët e partisë të VMRO DPMNE-së. Ai mbante postin e …

%d bloggers like this: