Saturday , January 19 2019
Home / Lajme nga Dibra / Shkatrohet grupi kriminal që ilegalisht dërgonte emigrantë në SHBA (VIDEO)

Shkatrohet grupi kriminal që ilegalisht dërgonte emigrantë në SHBA (VIDEO)

[ad_1]

Shtetas të Maqedonisë të cilët ishin pjesë e një rrjeti ndërkombëtar kriminal, të cilët në mënyrë të paligjshme dërgonin emigrantë nga Maqedonia në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kanada, janë arrestuar.

Shtatë persona tashmë janë arrestuar pas kërkimeve në Ohër, Strugë, Dibër dhe Shkup.

Ministria e brendshme njofton se aksioni është realizuar në bashkëpunim me Shtetet e Bashkuara, Europol dhe policinë e Spanjës, Austrisë dhe Bullgarisë. Hetimi i përbashkët ka zgjatur më shumë se një vit, dhe në të njëjtën kohë të akuzuarit janë pasuruar të paktën mr një milion dollarë.

 

[ad_2]
Source link

Check Also

Haxhi Maqëllara dhe Ylber Pilku emërohen “Ambasador të Paqes”

[ad_1] Muaji nëntor solli Federatën e Paqes Universale Shqipëri – në SHBA, qytetet Filadelfia dhe …