Sunday , October 21 2018
Home / Lajme nga Maqedonia / Për të 14-tën herë me rradhë, NATO vlerson profesionalizmin e URM-së

Për të 14-tën herë me rradhë, NATO vlerson profesionalizmin e URM-së
Nga 15 e deri më 20 tetor të këtij vitin, në poligonin ushtarak Krivollak dhe në qendrën e tranimit “Pepelishta” do të verifikohet gatishmëria luftarake e Policisë ushtarake, manovrave spitalore tokësore.

Për të 14-tën herë, vlerësimi do të kryhet nga ana e NATO-së, për një pjesë të njësiteve të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë (URM).

Ushtarët do të simulojnë krizë, sipas standardeve të NATO-së, duke dëshmuar kështu profesionalizmin e tyre.

Huazuar nga

Check Also

Ndryshimet në Kushtetutën e Maqedonisë do të përfundojnë në muajin janar

Ndryshimi i kushtetutës ka gjasa të përfundojë në janar. Kuvendi ditën e premte e filloi …

%d bloggers like this: