Saturday , January 19 2019
Home / Feja / Kur dikush ju xhelozon | Mjeksia Islame

Kur dikush ju xhelozon | Mjeksia Islame

[ad_1]


Kur dikush ju xhelozon

Reviewed by on

October 13, 2018
.

Kur dikush ju xhelozon: Eshte i prirur te jete sfidues, qofte ne menyre te hapur dhe arrogante apo me metoda te fshehura dhe strategjike, sepse deshiron te jete ne superioritet . Do te beje te pamunduren qe te behet sikur ti deri ne ate pike qe do te te imitoje, sepse imitimi eshte forma me […]

Kur dikush ju xhelozon: Eshte i prirur te jete sfidues, qofte ne menyre te hapur dhe arrogante apo me metoda te fshehura dhe strategjike, sepse deshiron te jete ne superioritet . Do te beje te pamunduren qe te behet sikur ti deri ne ate pike qe do te te imitoje, sepse imitimi eshte forma me […]

Rating: 0

Kur dikush ju xhelozonKur dikush ju xhelozon

Kur dikush ju xhelozon:

Eshte i prirur te jete sfidues, qofte ne menyre te hapur dhe arrogante apo me metoda te fshehura dhe strategjike, sepse deshiron te jete ne superioritet .
Do te beje te pamunduren qe te behet sikur ti deri ne ate pike qe do te te imitoje, sepse imitimi eshte forma me argumentuese e lajkatimit, edhepse shumicen e herave eshte mjaft acaruese kur te vjedhin idete .

– Psikolog Melani Grinberg
– Perkthim: MSc. bioch. Vildane Limani


[ad_2]
Huazuar nga

Check Also

Bujaria (tregim interesant)

[ad_1] Bujaria Një vajzë u martua për një tregtar të pasur. Ai posedonte një punëtori …