Monday , October 22 2018
Home / Lajme nga Maqedonia / Komisioni Kuvendor e miratoi propozimin për ndryshimin e Kushtetutës

Komisioni Kuvendor e miratoi propozimin për ndryshimin e Kushtetutës
Me 10 vota “për” dhe 7 “kundër” Komisioni për çështje kushtetuese e miratoi propozimin e Qeverisë për ndryshim të Kushtetutës.
Komisioni e obligoi Qeverinë që në afat prej 15 ditëve të përgatisë dhe dorëzojë tekstin me amendamentet dhe t’i merr parasysh vërejtjet që janë bërë në mbledhjen e sotme të Komisionit.

“Për” votuan 10 deputet të shumicës parlamentare nga LSDM, 7 deputet të VMRO-DPMNE-së votuan kundër, ndërsa nuk kishte të përmbajtur.

Të hënën propozimi i Qeverisë do të jetë në rend dite në seancën plenare të Kuvendit.

Huazuar nga

Check Also

Deputet i GROM-it, Pance Minov del nga koalicion i VMRO-së

Pance Minov deputet i GROM-it (ne koalicion me VMRO-në) ka deklaruar drejtpërdrejt në “24 vesti” …

%d bloggers like this: