Monday , October 22 2018
Home / Lajme nga Shqipëria / Kandidatët ‘ngecën’ në vetting/ Prokuroria rihap garën për KLP

Kandidatët ‘ngecën’ në vetting/ Prokuroria rihap garën për KLP

Për shkak se vetëm një prej prokurorëve kandidat për Këshillin e Lartë të Prokurorisë kaloi sitën e vettingut, Prokuroria e Përgjithshme ka rihapur sërish garën për këtë institucion. Në thirrjen e publikuar në faqen zyrtare të prokurorisë së Përgjithshme ftohen prokurorët të kandidojnë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Në këshillin e Lartë të Prokurorisë do të jenë 6 anëtarë prokurorë, nga të cilët: 1 nga Prokuroria e Përgjithshme, 2 anëtaë nga Prokurorite e Apelit; dhe 3 anëtarë nga Prokuroritë e Rretheve Gjyqësore.

Huazuar nga

Check Also

Të lidhur me bandën e “Avdylajve”

“Lidhjet e Avdylit me Edi Ramën janë të faktuara. Ka video që tregojnë lidhjet e …

%d bloggers like this: