Sunday , January 20 2019
Home / Lajme nga Shqipëria / Kanabisi/OSBE takime drejtuesit vendorë të Shkodrës e Vlorës

Kanabisi/OSBE takime drejtuesit vendorë të Shkodrës e Vlorës

Dy prej qarqeve më problematike për kanabisin Shkodra dhe Vlora janë thirrur në një takim të përbashkët nga prezenca e OSBE në Shqipëri, takim ky që u zhvillua në Shkodër.  Drejtorja në detyrë e OSBE Katerine Kristesashvili u shpreh se institucionet vendore kanë patur mangësi të njohurive për të luftuar kultivimin e kanabisit ndërsa tha […]
Huazuar nga

Check Also

Faleminderit shqiptarëve!

TIRANE “Faleminderit shqiptarë” tingëllon e pabesueshme dhe një mrekulli ky falënderim i artikuluar nga buzët …