Saturday , January 19 2019
Home / Kulture / Gjurmë shqiptare/ Në kërkim të “zjarrit të shenjtë”, sonte ora 20:10

Gjurmë shqiptare/ Në kërkim të “zjarrit të shenjtë”, sonte ora 20:10

[ad_1]

Ai është një vend që thuajse nuk njihet nga publiku i gjerë edhe pse ndodhet në zemër të Shqipërisë.

Në lashtësi mahniti Aristotelin, Strabonin, Plinin, e me radhë, për shkak të një fenomeni të mrekullueshëm natyror, por jo vetëm. Ku ndodhet dhe çfarë është ky vend? Ku janë përqendruar arkeologët?

Sot në mbrëmje në 20:10, “Gjurmë Shqiptare” e gazetarit Marin Mema do të sjellë një rrugëtim të jashtëzakonshëm drejt një vendi të rrallë e të renditur ndër mrekullitë e mëdha që ndodhen në territorin e Shqipërisë së sotme. Çfarë është ky vend? Përgjigjet në mbrëmje…

13 tetor 2018 (gazeta-Shqip.com)

[ad_2]
Source link

Check Also

Restaurohet Kisha e Shën Thanasit (Foto)

[ad_1] Përfundon restaurimi i një ndër kantiereve më sfiduese të ndërmarra nga Instituti i Monumenteve …