Sunday , October 21 2018
Home / Lajme nga Shqipëria / “Dita e Dritëroit”, Rama publikon bisedën me shkrimtarin

“Dita e Dritëroit”, Rama publikon bisedën me shkrimtarin

Sot ka ditëlindjen Dritëroi, Dritëroi ynë të cilit, njerëzit i janë drejtuar ashtu siç i drejtohet çeta e humbur në mes të pyllit Dankos. Dhe Dritëroi është përgjigjur njësoj si Danko për ne, si për të plotësuar profecinë e emrit që mban, duke na bërë dritë me zemrën e tij të shkrirë në fjalën e […]
Huazuar nga

Check Also

Arrestimi i ish-deputetëve socialistë, vjen reagimi i parë nga PD

I pari nga radhët e PD që ka komentuar arrestimin e ish-deputetëve Socialistë, Arben Cuko …

%d bloggers like this: