Monday , October 22 2018
Home / Lajme nga Maqedonia / “Banka Postare”, 9 persona të implikuar –

“Banka Postare”, 9 persona të implikuar –

PSP-ja hap një rast të ri me emrin “Banka Postare”, që ka të bëjë me një investigim financiar në kuadër të secilit, tre nga të dyshuarit janë marrë në pyetje në një procedurë të më përparshme në Gjykatën Themelore Shkupi 1.

Innvestigimi përfshin më shumë ngjarje për vepra penale, pastrim parash dhe vepra të tjera nga neni 223, 273 dhe në të janë përfshirë 9 persona, Kole Smilevski, Tome Gllavçev, Ratko Dimitrovski, Vikica Popovski, Georgi Karatolis, Kirill Janevski, Zoranço Mitrovski, Risto Milev dhe Zllatko Gjorçev.

Nga veprat penale të kryera në periudhën 2001-2010 janë përvetësuar pasuri me vlerë prej 5 milionë eurosh.

 

Huazuar nga

Check Also

U përfol se do t’i zë vendin Mickoskit, por u përjashtua nga VMRO-ja

Mitko Jançev është përjashtuar nga radhët e partisë të VMRO DPMNE-së. Ai mbante postin e …

%d bloggers like this: