Saturday , January 19 2019
Home / Lajme nga Shqipëria / 10 njerëzit më të pasur në Shqipëri (Lista)

10 njerëzit më të pasur në Shqipëri (Lista)

Një studim i Instituti Europian “Pashko” ka listuar 10 njerëzit më të pasur në Shqipëri për vitin 2017.  Sipas Ervis Iliazajt, janë bërë tre renditje të super të pasurve vendas, por kriteri që përcakton 10 njerëzit më të pasur shqiptar është vlerësimi sipas kapitalit aksioner dhe pjesës takuese.

Në dy renditjet e tjera të më të pasurve, atë të bazuar në fitimin për vitin 2017 dhe atë në kapitalin neto proporcional në lista shfaqen emra të tjerë personash.

Por mbetet i pandryshuar vendi i parë, që i përket Samir Manes dhe pozicioni i dytë, Shefqet Kastratit.

Sipas Iliazajt, ky komunitet sipërmarrësish ballafaqohet çdo ditë me të gjitha reformat ekonomike dhe financiare që qeveria ndërmerr apo ka ndërmend të marrë. /abcnews.al

Huazuar nga

Check Also

Faleminderit shqiptarëve!

TIRANE “Faleminderit shqiptarë” tingëllon e pabesueshme dhe një mrekulli ky falënderim i artikuluar nga buzët …