Wednesday , November 14 2018
Home / Showbiz

Showbiz

Portokalli SHOW in New York & Era Rusi – 17 Qershor

Të nderuar bashkëatdhetare dhe artëdashës Rinia Shqiptare ju fton të merrni pjesë në një perlë të vërtetë artistike të organizuar nga Artistic Promotions në bashkëpunim me Albatros Us Band . Për herë të parë vjen në New York , trupa e plotë e artistëve të TV-Show-ut më të ndjekur dhe …

Read More »

Këngëtari i mirënjohur dibran Dritan Jashari, bën gati në Nju Jork, video-klipin me këngën -“Gjeta Dibrën në Amerikë”!

Këngëtari i mirënjohur dibran Dritan Jashari, bën gati në Nju Jork, video-klipin me këngën -“Gjeta Dibrën në Amerikë”! Beqir SINA – New York NEW YORK : Këngëtari e mirnjohur Dibran, Dritan Jashari, ndodhet në Nju Jork, mysafirë në mesin e dibranëve të Amerikës, ku ai po xhiron edhe klipin për …

Read More »

Viti i Ri 2017 në Nju Jork,Times Square e priti me më shumë se 1 milion njerëz

fotografite mund ti shikoni nga foto albumi ne fecebook https://www.facebook.com/media/set/edit/a.1339390552792528.1073743675.100001647878982/ Viti i Ri 2017 në Nju Jork,Times Square e priti me më shumë se 1 milion njerëz Beqir SINA – Times Square NYC Divat e muzikës e ndezën atmosferën festive të ndrrimit të viteve – dhe Sekretari i Përgjithshëm i …

Read More »