Wednesday , November 14 2018
Home / Apel per Ndihme

Apel per Ndihme

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island Nju Jork, ka bër një gjest që rrallë njerëzit e bëjnë

Nju Jork: Shqiptari gjen portofolin përplot me dollar dhe karta kreditit të Bankës, dhe ja dorëzon personit, që e kishte humbur Beqir SINA – New York Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island Nju Jork, ka bër një gjest që rrallë njerëzit e bëjnë. Emigranti …

Read More »

Rruga e Arbërit – Të injoruar por jo të dorëzuar

Rruga e Arbërit – Të injoruar por jo të dorëzuar Deklaratë për mediat në përvjetorin e katërt të peticionit për Rrugën e Arbërit Gëzim Alpion – Në emër të Grupit të Lobimit Birmingham, Angli, 18 Mars 2017 Të indinjuar nga injorimi sistematik i Dibrës nga shteti shqiptar, dhe veçanërisht nga …

Read More »

Komuniteti shqiptar i Teksasit – dërgon ndihma për familjet në nevojë në Kosovë

fotografit mund ti perzgjidhni nga facebook beqir sina https://www.facebook.com/beqir.sina/media_set?set=a.1169117416486510.1073743402.100001647878982&type=3 Komuniteti shqiptar i Teksasit – dërgon ndihma për familjet në nevojë në Kosovë Beqir SINA – New York “Qendra e Trashëgimisë” Amerikane – Shqiptare, në Dallas – Texas,, është duke bashkëpunuar me organizatën humanitare ndërkombëtare “Dashuria në Veprim Inter’l” për të …

Read More »

Ndihmoni familjen e Nezir Maqellares

Me 8 korrik , ne nje moshe te re 39 vjecare humbi jete miku yne Nesi. Nesi (Neziri) ishte nje mik, bur dhe baba i dashur dhe i respektuar nga te gjithe. Momentalisht , familja e te ndjerit ( bashkeshortja Gia dhe djali 5 vjecar Brian) jane me dhimbje .Eshte …

Read More »

APEL PËR NDIHMË! BLERTAN (Astrit) KËRÇISHTA

APEL PËR NDIHMË! BLERTAN (Astrit) KËRÇISHTA vuan nga Acute Myeloid Leukemia (AML 92.0). Qendra mjekësore “Centre Hospitalier d’Argenteuil Victor Dupouy” e specializuar për trajtim të Leukemisë në Paris ku është shtruar Blertani për kurimin e sëmundjes kërkoi 250.000 euro për terapinë dhe seancat e kemoterapisë dhe që e pamundësoi familjen …

Read More »