Wednesday , November 14 2018
Home / Media

Media

Diplomati veteran Philip Kosnett, u takua në Nju Jork, me një grup të veprimtarëve të komunitetit shqiptar në SHBA

footografite i perzgjidhni nga facebook beqir sina – https://www.facebook.com/beqir.sina/media_set?set=a.2087709064627336&type=3 Ambasadori i ri amerikan në nëntor mbrrinë në Prishtinë Nga Beqir SINA – New York City Diplomati veteran Philip Kosnett, u takua në Nju Jork, me një grup të veprimtarëve të komunitetit shqiptar në SHBA NEW YORK CITY : Diplomati i …

Read More »

Komuniteti shqiptar në Keniketiket, mbështeti kandidatin demokrat Tom Malinowski, për Kongresin Amerikan

Komuniteti shqiptar në Keniketiket, mbështeti kandidatin demokrat Tom Malinowski, për Kongresin Amerikan Nga Beqir SINA – New York STAMFORD CT : Fushata për zgjedhjet e ashtuquajtura afat-mesme, siç thirren ato këtu në SHBA, po i afrohet fundit të saj me afrimin e 6 Nëntorit. Pikërisht, ditës kur do të mbahen …

Read More »

SHBA : 20 Presidentët më të vlerësuar, sipas shkencëtarëve politikë amerikanë

SHBA : 20 Presidentët më të vlerësuar, sipas shkencëtarëve politikë amerikanë Nga Beqir SINA, Washington D.C 24312692_1706213842776862_1859571698256988499_n.jpg WASHINGTON D.C: Renditjet presidenciale kanë tendencë të jenë subjektive dhe ndarëse, por ato gjithashtu ofrojnë një informacion të vlefshëm se si pikëpamjet historike të presidentëve evoluojnë me kalimin e kohës. Në një sondazh …

Read More »

“Rilindja” e Edi Ramës, për një Shqipëri tjeter, ka dështuar! Nuk është kjo Shqipëria që duan shqiptarët!

“Rilindja” e Edi Ramës, për një Shqipëri tjeter, ka dështuar! Nuk është kjo Shqipëria që duan shqiptarët! Nga Beqir SINA Edhe, Maduro i Venezuelës e pranon se modeli i tij socialist ka dështuar “Rilindja” social-komuniste për një rend të ri botëror internacionalist dështoi jo vetëm në Shqipëri, por edhe në …

Read More »