Wednesday , November 14 2018
Home / Lajme nga Dibra

Lajme nga Dibra

Koncert humanitar për shërimin e Amina Shainoskës

Nën moton “Dononi dhe vizatoni një të ardhme – ti ndihmojmë Aminës”, sonte (18.10.18) po të mbahet një koncert humanitar në sallën e sportit në Dibër, me emra të njohur nga estradat maqedonase, shqiptare dhe turke. Fondet e mbledhura do të dhurohen për trajtimin e Amina Sainoskës nga fshati Broshticë, …

Read More »

Trajnim mbi mediat në Dibër

Rreth 50 nxënës nga shkolla e mesme “28 Nëntori” në Dibrë morën pjesë në trajnimin e trembëdhjetë mbi mediat të organizuar nga Shkolla për Gazetari dhe Marrëdhënie me Publikun dhe gazeta ditore “Maqedonia e Re”. Në seminarin dy orësh, nxënësit u njohën me bazat e gazetarisë, teknikat për të shkruar …

Read More »