Wednesday , November 14 2018
Home / Beqir Sina

Beqir Sina

Qendra Islamike Shqiptare në Nju Jork, dhuron 1.000 kilogramë mish gjedhi për familjet në nevojë në Staten Island

Qendra Islamike Shqiptare në Nju Jork, dhuron 1.000 kilogramë mish gjedhi për familjet në nevojë në Staten Island Nga Beqir SINA – New York STATEN ISLAND, N.Y. – Qendra Islame Shqiptare Xhamia në Staten Island partner me organizatën jo përfituese “Projekti Mikpritja”, të mërkurën në një aksion për të ndihmuar …

Read More »

Diplomati veteran Philip Kosnett, u takua në Nju Jork, me një grup të veprimtarëve të komunitetit shqiptar në SHBA

footografite i perzgjidhni nga facebook beqir sina – https://www.facebook.com/beqir.sina/media_set?set=a.2087709064627336&type=3 Ambasadori i ri amerikan në nëntor mbrrinë në Prishtinë Nga Beqir SINA – New York City Diplomati veteran Philip Kosnett, u takua në Nju Jork, me një grup të veprimtarëve të komunitetit shqiptar në SHBA NEW YORK CITY : Diplomati i …

Read More »

Komuniteti shqiptar në Keniketiket, mbështeti kandidatin demokrat Tom Malinowski, për Kongresin Amerikan

Komuniteti shqiptar në Keniketiket, mbështeti kandidatin demokrat Tom Malinowski, për Kongresin Amerikan Nga Beqir SINA – New York STAMFORD CT : Fushata për zgjedhjet e ashtuquajtura afat-mesme, siç thirren ato këtu në SHBA, po i afrohet fundit të saj me afrimin e 6 Nëntorit. Pikërisht, ditës kur do të mbahen …

Read More »

SHBA : 20 Presidentët më të vlerësuar, sipas shkencëtarëve politikë amerikanë

SHBA : 20 Presidentët më të vlerësuar, sipas shkencëtarëve politikë amerikanë Nga Beqir SINA, Washington D.C 24312692_1706213842776862_1859571698256988499_n.jpg WASHINGTON D.C: Renditjet presidenciale kanë tendencë të jenë subjektive dhe ndarëse, por ato gjithashtu ofrojnë një informacion të vlefshëm se si pikëpamjet historike të presidentëve evoluojnë me kalimin e kohës. Në një sondazh …

Read More »