Wednesday , November 14 2018
Home / Administrator

Administrator

Grupi tifozerik ” Sokolat ” mbajten kuvendin – Zgjodhen kryesi te re.

Proçesverbal Për mbajtjen e kuvendit të grupit tifozerik “Sokolat”-Dibër Kryesija aktuale e grupit tifozerik “Sokolat”-Dibër, me iniciativë të kryetarit të grupit Brezar Dibra, në ambientet e Amfiteatrit pranë Qendrës për kulturë- Dibër, më datë 03.10.2018, organizoi dhe mbajti kuvend. Me kuvendin udhëhoqi Blend Imami i cili para anetareve të pranishem …

Read More »

Ndihmoni Aminën –

Pas disa kërkesave nga anëtarët e Shoqatës për përkrahje ndaj iniciativës te marë në qytetin e Dibrës për të ndihmuar Aminën nga fshati Broshtice në shërimin e saj, Bordi drejtues i SHAD-it vendosi të përkrahë këtë iniciativë. SHAD do të ndihmojë me një shumë simbolike ndaj shërimit të Aminës, në …

Read More »

Ndihmoni Aminen nga Dibra

Për një donacion prej 100 denarë në numrat 143155 t mobile Dhe 143467 VIP për ta shpëtuar jetën e Aminës… Duhet vetëm të telefonohet në numrat sipër. Ju faleminderit. #Shpërdaje nëse smund të ndihmosh me para behu shkaktar që dikush tjeter të kontribon.

Read More »