LAJME NGA DIBRA

U përurua libri i ish-mësimdhënsit dibran Sakip Veliu: “Palca e Ndrydhur”

fotografite i perzgjidhni nga facebook beqir sina https://www.facebook.com/beqir.sina/media_set?set=a.1445957525469163.1073743893.100001647878982&type=3 U përurua libri i ish-mësimdhënsit dibran Sakip Veliu: “Palca e Ndrydhur” Beqir SINA - New Jersey Fazë Parë, shkruan...

Apel per Ndihma

Rruga e Arbërit – Të injoruar por jo të dorëzuar

Rruga e Arbërit – Të injoruar por jo të dorëzuar Deklaratë për mediat në përvjetorin e katërt të peticionit për Rrugën e Arbërit Gëzim Alpion -...

Opinione

Dega e LR-PDSH në Dibër më kryetar të ri, Fetahu: Jemi unik, po mobilizohemi

Dega e LR-PDSH në Dibër më kryetar të ri, Fetahu: Jemi unik, po mobilizohemi LR-PDSH dega Dibër dje ka mbajtur kuvendin e saj zgjedhor ku...

Flasin artistët dhe mbesa e At Zef Pllumit në ditën e 32-të të protestës...

Flasin artistët dhe mbesa e At Zef Pllumit në ditën e 32-të të protestës opozitare TIRANE: Apeli i mbesës së At Zef Pllumit në një...

Vdiq më i fundit i fisit Sina – Hashim Sina njëri nga 9 fëmijët...

Vdiq më i fundit i fisit Sina - Hashim Sina njëri nga 9 fëmijët e fisit Sinat e Dibres FORT LUADREL FL: Në Fort Luaderal...

Rruga e Arbërit – Të injoruar por jo të dorëzuar

Rruga e Arbërit – Të injoruar por jo të dorëzuar Deklaratë për mediat në përvjetorin e katërt të peticionit për Rrugën e Arbërit Gëzim Alpion -...

Intrevista

Rruga e Arbërit – Të injoruar por jo të dorëzuar

Rruga e Arbërit – Të injoruar por jo të dorëzuar Deklaratë për mediat në përvjetorin e katërt të peticionit për Rrugën e Arbërit Gëzim Alpion -...