LAJME NGA DIBRA

Dibranët e Japonisë

Dibranët e Japonisë Së fundmi, edhe Aldior Kolari mori rrugën drejt Japonisë. Ai thotë se Japonia është një shtet atraktiv, i cili jep mundësi për...

Lajme

Dibranët e Japonisë

Dibranët e Japonisë Së fundmi, edhe Aldior Kolari mori rrugën drejt Japonisë. Ai thotë se Japonia është një shtet atraktiv, i cili jep mundësi për...

Apel per Ndihma

Komuniteti shqiptar i Teksasit – dërgon ndihma për familjet në nevojë...

fotografit mund ti perzgjidhni nga facebook beqir sina https://www.facebook.com/beqir.sina/media_set?set=a.1169117416486510.1073743402.100001647878982&type=3 Komuniteti shqiptar i Teksasit - dërgon ndihma për familjet në nevojë në Kosovë Beqir SINA - New...

Opinione

Letrat e Diasporës së Bashkuar Maqedonase, një sulm trashanik dhe fyese kundër shqiptarëve

Letrat e Diasporës së Bashkuar Maqedonase, një sulm trashanik dhe fyese kundër shqiptarëve Beqir SINA - New York WASHINGTON : Një organizatë e ashtuquajtur Diaspora e...

Shkupi perseri ne krize : Gruevski kërkon zgjedhje të reja, Zaev nisë festën në...

Shkupi perseri ne krize : Gruevski kërkon zgjedhje të reja, Zaev nisë festën në Shkup, shqiptaret bllok ne pritje.... MË: 30 JANAR 2017 NË ORA:...

Bill dhe Hillary Clinton, George W. Bush do të jenë për të marrë...

Bill dhe Hillary Clinton, George W. Bush do të jenë për të marrë pjesë në inaugurimin e Donald Trump Beqir SINA - New York WASHINGTON...

David Philips :” Maqedonia, është në krizë që nga dhuna etnike e cila ka...

Intervistë e posaçme me Profesor David L. Phillips - Drejtor i Programit për Studimin e të Drejtave të Njeriut, vendosjen e Paqes në...

Intrevista

Intervistë e posacme nga Tirana me Kryetarin e Aleancës Kuqëezi –...

Intervistë e posacme nga Tirana me Kryetarin e Aleancës Kuqëezi – Kreshnik Spahiu Intervistoi Beqir SINA Spahiu : Me nisjen e këtyre protestave shpallet edhe lëvizja...