LAJME NGA DIBRA

Shqiptarët në protestë, tundin Nju Jorkun për lirimin e Haradinajt ;...

Shqiptarët në protestë, tundin Nju Jorkun për lirimin e Haradinajt - marrin pjese dhe dibran e Amerikes Speciale nga Beqir Sina - New York City ;...

Apel per Ndihma

Komuniteti shqiptar i Teksasit – dërgon ndihma për familjet në nevojë...

fotografit mund ti perzgjidhni nga facebook beqir sina https://www.facebook.com/beqir.sina/media_set?set=a.1169117416486510.1073743402.100001647878982&type=3 Komuniteti shqiptar i Teksasit - dërgon ndihma për familjet në nevojë në Kosovë Beqir SINA - New...

Opinione

Bill dhe Hillary Clinton, George W. Bush do të jenë për të marrë...

Bill dhe Hillary Clinton, George W. Bush do të jenë për të marrë pjesë në inaugurimin e Donald Trump Beqir SINA - New York WASHINGTON...

David Philips :” Maqedonia, është në krizë që nga dhuna etnike e cila ka...

Intervistë e posaçme me Profesor David L. Phillips - Drejtor i Programit për Studimin e të Drejtave të Njeriut, vendosjen e Paqes në...

“A ka diçka, që mund t’ju bëjë vërtetë me turp?”

“A ka diçka, që mund t’ju bëjë vërtetë me turp?” Nga Beqir SINA - Çdo ditë, dëgjojmë zërin e viktimave që na bëjn thirrje për ndaljen...

Po bëhet gjithnjë e më real skenari i ndarjes së Mitrovicës – në dy...

Po bëhet gjithnjë e më real skenari i ndarjes së Mitrovicës - në dy pjesë me kufi përgjatë lumit Ibër Nga Beqir SINA Prej çlirimit të...

Intrevista

Bota sot : Maqedonia votoi: Betejë e ngushtë ndërmjet partisë së...

Bota sot : Maqedonia votoi: Betejë e ngushtë ndërmjet partisë së Gruevskit dhe Zaevit MË: 12 DHJETOR 2016 NË ORA: 07:51 Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ende...