Këngëtari i mirënjohur dibran Dritan Jashari, bën gati në Nju Jork, video-klipin me këngën -“Gjeta Dibrën në Amerikë”!

0
6035

Këngëtari i mirënjohur dibran Dritan Jashari, bën gati në Nju Jork, video-klipin me këngën -“Gjeta Dibrën në Amerikë”!

Beqir SINA – New York

NEW YORK : Këngëtari e mirnjohur Dibran, Dritan Jashari, ndodhet në Nju Jork, mysafirë në mesin e dibranëve të Amerikës, ku ai po xhiron edhe klipin për këngën e tij më të re “Gjeta Dibrën në Amerikë” të cilën ja kushton, dibranëve të Amerikës, rrugëtimit të tij nga vendlindja drejtë Amerikës.

Tekstin e këngës e ka shkruar shkruar vetë Dritan Jashari, kurse, muzika – orkestrimi është realizuar nga Edmon Zhulali, ndërsa, realizimi i klipit është bërë me filmime në New York City, SHBA-, sponsorizuar nga kompania e Taxi – Limousine “Pronto Avanti Limousine”, me pronar dibran Fiku Abdushi.

Video – Clipi i këngës “Gjeta Dibrën në Amerikë”, është xhiruar në pjesë të ndryshme të qyetetit të New Yorkut, në Manhattan, Brooklyn dhe ishullin Staten Island – ku jeton dhe komuniteti më i madh dibran në Amerikë ( 15 mijë dibran ).

Si njoftoi këngëtari i njohur dibran Dritan Jashari, pritet që së shpejti të dalin në Youtube edhe fragmentet e para të videos dhe këngës, e cila ka një tekst që flet për bujarinë dhe mikë- pritjen e madhe dibrane, e ruajtur, mirë edhe tek kurbetçijtë dibranët në Amerikë

Muzika dhe stili i tij karakteristik shfaqen edhe në këtë video-klip, ato janë me një përmbajtje të jashtzakonshme emocionale, dhe i japin më shumë mall e dashuri Dibrës.

“Gjeta Dibrën në Amerikë”

Refreni,, Oqeanin kam kalu ,,
Shok e miq i kam taku
Kam degju por se kam dit
Gjeta Dibër në Amerikë

Nga vendlindja rrugën mora
Mërgimtar botës dola
Mora rrugën kurbetli
Çfar t’sjell fati nuk e di

Qysh se mbrina jabanxhi
Me shok gjeta ngrohtësi
Nuk m’rëndoi kjo tok e huj
Nuk mu bë shpirti me vujt

Një pjes Dibrës time gjeta
Me respekt e me tradita
E mikpritjën me gjith zemër
T’u prift mbar Amerika
Amanet ju len vendlindja
Dhe pse n’tok të huaj larg
Brez pas brezi mos harroni
Ta nderomi Dibrën nanē!

NO COMMENTS

Leave a Reply