Tuesday , November 13 2018
Home / Lajme nga Diaspora / Protests to demand the immediate release of Ramush Haradinaj,

Protests to demand the immediate release of Ramush Haradinaj,

Join the Albanian American community in New York City and Washington DC. in peaceful protests to demand the immediate release of Ramush Haradinaj, former Prime Minister of Kosova, on Monday, January 9, 2017 from 11am-1:00pm. Please see the attached flyer for more details and share with family and friends. The Albanian American Community stands by Ramush Haradinaj.

Check Also

Super talenti shqiptar i orëve fiton shpërblimin “Grand Prix” për orëtari në Gjenevë

Është pothuajse shumë e lehtë. Historia e Rexhep Rexhepit, orëtarit tridhjetëvjeçar, ora Akrivija (klasike dhe …

Komentoni

%d bloggers like this: