Shqiptarët e Amerikës vendosin famurin kuq e zi me rastin e Ditës së Flamurit – 28 Nëntorin – Pavarësinë e Shqipërisë

0
6680

Shqiptarët e Amerikës vendosin famurin kuq e zi me rastin e Ditës së Flamurit – 28 Nëntorin – Pavarësinë e Shqipërisë

STATEN ISLAND NEW YORK : Dibranët në Amerikë, e kan bër traditë tashmë, që çdo 28 Nëntor, të vendosin një flamur kuq e zi, ose të ngrejn kudo në kompanitë e tyre në qytetet ku ata jetojnë, flamurin kuq e zi – ashtu si në ballkonet e çatit e shtepive të tyre dhe biznesve, për të gëzuar dhe festuar 28 Nentorin Ditën e Pavarësise së Shqiperisë – Ditën e Flamurit tonë kuq e zi.

Belul Qoku, i cili është edhe një veprimtar i njohur i këtij komuniteti, i cili vitete e fundit ka dhënë edhe një kontribut në çështjen tonë kombëtare, dje si shihet edhe në këtë fotografi në llogarinë e tij në rrjetin social Facebook, ka zbukuruar ballkonin e shtëpisë së tij – e cila ndodhet në lagjen Toten Hill Staten Island NY, me flamurin kuq e zi dhe flamurine SHBA, për të festuar 104 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, Ditën e Flamurit kuq e zi për gjithë kombin shqiptar./B.S/

NO COMMENTS

Leave a Reply