Wednesday , November 14 2018
Home / Lajme nga Dibra / Këshillit Komunal të Dibrës ,bëhet promovimi i librit, “REKA E EPËRME DHE FSHATI KIÇENICË”, të autorit Branko Manojllovski.

Këshillit Komunal të Dibrës ,bëhet promovimi i librit, “REKA E EPËRME DHE FSHATI KIÇENICË”, të autorit Branko Manojllovski.

Të shtunën me datë 17. 09.2016, ora 18.00, në Amfiteatrin e Qendrës për Kulturë- Dibër, nën parkujdesjen E Këshillit Komunal të Dibrës ,bëhet promovimi i librit, “REKA E EPËRME DHE FSHATI KIÇENICË”, të autorit Branko Manojllovski.

Lusim qytetarët dibranë që me pjesëmarrjen e tyre të nderojnë veprën e një kontribusi të çmueshëm në nxjerrjen e të vërtetave të shqiptarëve të Rekës.

Check Also

Zgjidhet Kryetari i Gjykates Themellore ne Diber per 4 vjetet e ardhshme.

Ne mbeledhjen e mbajtur sot (30.10.2018) nga Keshilli Gjyqesor Republikan, per Kryetar te Gjykates Themellore …

Komentoni

%d bloggers like this: