Tuesday , November 13 2018
Home / Kronika e Zezë / SOT DIBRA U ZGJUA E PËRVËLUAR

SOT DIBRA U ZGJUA E PËRVËLUAR

Nuk gjen dhimbje më të madhe,e as s’është parë … këto janë sot në këtë ditë Zie qytetare,fjalët e dibranëve,që mbrëmë diku rreth orës 1 pas mesnate,morrëm lajmin e kobshëm për humbjen e jetës të djaloshit Rexhep Ruci. Gjithë qyteti u shëndrua në një shkretëtirë, ndërsa gjithë familja e tij,u pikëllua sot e sa të jetë jeta.
Është shumë e rëndë,është tragjike.
Zoti I gjithësisë I faltë xhenetin në këtë natë të Kadrit,ndërsa familjes,nënës dhe babait ju dhëntë durim.
Vetëm kush ka dhe rrit fëmijë e kupton më së shumti këtë plagë që shkaktoi humbja e jetës së këtij djaloshi.
Zot,mëshiroje atë dhe shpirtin e tij dhe fali dritë prej dritës tënde të xhenetit o Allah. Amin
V.Ll

Check Also

Ryan Nash, Heroi i NYPD që shpëtoi dhjetra jet në Nju Jork

Polic i NYPD ndalon terroristin e ngjarjes së Manhatanit duke e gjuajtur Sayfullo Saipov në …

Komentoni

%d bloggers like this: