Tuesday , November 13 2018
Home / Apel per Ndihme / Ndihmoni familjen e Nezir Maqellares

Ndihmoni familjen e Nezir Maqellares

Me 8 korrik , ne nje moshe te re 39 vjecare humbi jete miku yne Nesi.

Nesi (Neziri) ishte nje mik, bur dhe baba i dashur dhe i respektuar nga te gjithe. Momentalisht , familja e te ndjerit ( bashkeshortja Gia dhe djali 5 vjecar Brian) jane me dhimbje .Eshte mare nje inciative per ti lehtesuar sadopake duke grumbulluar donacione vullnetare.

Familja e tij eshte shkaterruar dhe te pasigurt ne lidhje me ate qe do te sjelle e nesermja.

Keshtu qe ju lutemi ta ndihmojme per te lehtesuar disa nga barra financiare per bashkeshorten dhe femijen , duke kontribuar .

Te gjitha donacionet tuaja do te shkojne direkt te bashkeshortja e te ndjerit .

Me dashuri dhe respekt per familjen dhe miqte e Nesit (Nezir)  Maqellara .

Kete inciative e marur nga miqte e te ndjerit.

Ju mund te kontriboni direkt nga ky link.

https://www.gofundme.com/nezirmagellara

Check Also

APEL PËR NDIHMË! BLERTAN (Astrit) KËRÇISHTA

APEL PËR NDIHMË! BLERTAN (Astrit) KËRÇISHTA vuan nga Acute Myeloid Leukemia (AML 92.0). Qendra mjekësore …

Komentoni

%d bloggers like this: