Tuesday , November 13 2018
Home / Teknologji / Google me internet prej 60 terabit për sekond!

Google me internet prej 60 terabit për sekond!

Kablloja e internetit që do të lidh Japoninë me SHBA-të përmes oqeanit do të lansohet sot.

NEC Corporation ka lajmëruar se faza e testimit dhe e ndërtimit të lidhjës trans-oqeanike është përmbyllur me sukses.

Lidhja e emëruar “Faster” është e gatshme tani për shërbim. E gjithë lidhja shtrihet në gjatësi prej 9,000 km dhe lidh Oregonin me Chiba-në.

Faster do të sjell internet super të shpejt prej 60 terabit për sekond. Për më shumë, ky shërbim do të ofroj internet dhe komunikim më të shpejtë në mes dy kontinenteve, Azisë dhe Amerikës Veriore./telegrafi

Check Also

Shkon në 12 milion numri i shtëpive që përfitojnë internet deri në 250Mbps nga Deutsche Telekom

Deutsch Telekom lajmëroi javën e kaluar se 2 milion linja interneti broadband për familje do …

Komentoni

%d bloggers like this: