Saturday , October 20 2018
Home / Lajme nga Shoqata / Takim Shoqëror

Takim Shoqëror

Shoqata Atdhetare Dibrane organizon eveniment për komunitetin Dibran në Amerikë, sidomos për rinine Dibrane.
Ideja e kesaj mbrëmjes është që të takohemi të gjith se bashku në nje ambient shumë shoqëror ku do kemi mundësine të diskutojmë për shoqatën.
Te japim ideja, sugjerime për aktivitetet e ardhshme të shoqatës.
Shoqata është e hapur për të gjithë JU që jeni të gatshëm të punojmë bashkarisht për komunitetin tonë në Amerikë.

Ju ftojmë qe të ftoni sa më shumë shok dhe shoqe që bashkarisht të kalojmë një mbrëmje të bukur Dibrane.

ztwo_flyer5 copy

Check Also

“ E Duam Dibrën – We Love Dibra”

Shoqata Atdhetare Dibra, anëtarët e kryesisë së saj, së bashku veprimtar të tjerë nga diaspora, …

Komentoni

%d bloggers like this: