Tuesday , October 23 2018
Home / Lajme nga Dibra / Skandoze/ Kjo është rruga e Boshkut që e bëri Lata, dibranët ankohen

Skandoze/ Kjo është rruga e Boshkut që e bëri Lata, dibranët ankohen

Qytetarë dibran janë të revoltuar nga rregullimi i rrugës së njohur të “Boshkut”, e cila është ngushtuar dhe pamundësohet lëvizja në dy akse.

Ajo është ngushtuar dhe me vështirësi të madhe po lëvizin makinat. Nga ana tjetër është krijuar një kaos i madh, që ka revoltuar dibranët, por edhe kalimtarët e tjerë që lëvizin në këtë aks rrugor. (INA)

rruga diberrruga diber3rruga diber4rruga2 diber

Check Also

Kryetar i Këshillit Shqiptar Amerikan për vizitë në Dibër

Dje në Komunën e Dibrës për vizitë ishte veprimtari i njohur nga SHBA, zoti Haxhi …

Komentoni

%d bloggers like this: