Tuesday , October 23 2018
Home / Lajme nga Dibra / Lançohet portali më i ri, i Dibra News nga New Yorku

Lançohet portali më i ri, i Dibra News nga New Yorku

Lançohet portali më i ri, i Dibra News nga New Yorku
Informohu edhe ti i pari direkt, në kohë dhe korrekt, nga bota, Shqipëria, Kosova, shqiptarët në Mal të Zi, Maqedoni, Preshevë, Bujanovc, Medvegje, Diasporë dhe komunitetin shqiptarë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga protali më i ri DibraNews

NEW YORK : Lajme dhe informacione nga më të ndryshmet, nga bota, Shqipëria, Kosova, trojet shqiptare dhe diaspora, në kohë dhe korrekt, janë duke u lançuar që sot nëpërmjet portalit më të ri, Dibra News, në web-in e www.dibra.us/.
Portali më i ri “DibraNews” do të sjelli tek ju të gjitha rubrikat duke, shfrytëzuar anxhesi lajmesh botërore, shtypin e shkruar dhe televizië nga Shqipëria, Kosova, viset shqiptare në Ballkan, dhe në Diasporë, kundrejt të gjitha rregullave ndërkombëtare duek ruajtur burimin dhe autorin.
Me një profesionalitet dhe objektivitet DibraNews, angazhohet dhe premton se ka për t’ju sjell lajmin tek ju i pari – rreth jush, botës, Shqipërisë, Kosovës, shqiptarëve në Mal të Zi, Maqedoni, Preshevë, Bujanovc, Medvegje, Diasporë dhe komunitetin shqiptarë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

E mirëpresim dhe bashkëpunimin tuaj, me lajme dhe informacione nga komuniteti ku ju jetoni, për çdo ditë, në portalin e ri Dibra News, por me një kusht të mos jenë të kopjuara dhe të mos shkelet e drejta e autorit copy right
Informohu edhe ti i pari direkt nga protali më i ri DibraNews:© Copyright 2016 – Portali Dibra.us – Mundësuar nga Webmaster ADRIATIK PILKU. Mirëmbajtje nga Gazetari – BEQIR SINA

Check Also

Kryetar i Këshillit Shqiptar Amerikan për vizitë në Dibër

Dje në Komunën e Dibrës për vizitë ishte veprimtari i njohur nga SHBA, zoti Haxhi …

Komentoni

%d bloggers like this: