Tuesday , October 23 2018
Home / Lajme nga Shoqata / Kuvendi i SHAD – Assembly of DCO

Kuvendi i SHAD – Assembly of DCO

Kuvendi është organi më i lartë legjislativ i Shoqatës Atdhetare Dibra. Kryetari i ri bashkë me anëtaret drejtues te shoqatës, duhet të japin raport para popullit për punët e bëra, transparencën si dhe plan-programin që kanë ne plan tu shërbej dibranëve në muajt e ardhshme. Pjesëmarrja juaj është obligim Statutar!

5 Qershor, E Diel ora 4:00PM-7:00PM në Hilton Garden Inn, 1100 South Avenue, Staten Island, New York, 10314
(informacioni i plotë ne ditët ne vazhdim…)

Check Also

“ E Duam Dibrën – We Love Dibra”

Shoqata Atdhetare Dibra, anëtarët e kryesisë së saj, së bashku veprimtar të tjerë nga diaspora, …

Komentoni

%d bloggers like this: