Ivanov: BE mund të shpërbëhet si Jugosllavia

0
310

Shkup, 24 qershor – Bashkimi Europian mund të shpërbëhet njejtë si Jugosllavia, kështu ka deklaruar presidenti Gjorgje Ivanov, njofton Zhurnal.

Ne më të vjetrit e kemi përjetuar tragjedinë e ish Jugosllavisë ku njejtë kishte sistem të vendosjes kolektive. Ku është tash ai vend dhe shprehim shqetësime se mund edhe BE të ecë në atë rrugë, ka deklaruar Ivanov gjatë vizitës në MPB.

Mes tjerave ai ka thënë se me shumë shqetësim e ka pranuar lajmin e largimit të Britanisë së madhe nga BE.

NO COMMENTS

Leave a Reply