Gruevski kërcënon: Populli vlon e nuk mund ta ndal

0
272

Kryetari i OBRM-PDUKM-së dhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski ka kërcënuar Organizatat Jo-qeveritare që protestojnë kundër qeverisë.

”Tani kur Prokuroria Speciale Publike bën presion ndaj gjykatave të vendit për të pranuar padi, organizatave pro LSDM-së nuk ju pengon. Dua të ju jap një mesazh se populli që nuk është i paguar nga Soros dhe populli që nuk shfaqet si revolucioner i rrejshëm, është i nxehur shumë dhe unë nuk mund ta kontrolloj. Populli vlon dhe një ditë mund të futemi në një fazë të re prej ku nuk mund të dalim lehtë.” tha mes tjerash Gruevski në përvjetorin e 26 të partisë që ai drejton.

NO COMMENTS

Leave a Reply