Diber- Ndricimi i rruges te liqeni

0
450

Rruga për tek liqeni mer pamje të re. Pas perfundimit të trotuareve, stolave dhe gjelberimit, rrugës ju shtua edhe ndriçimi i saj , ku i dha asaj një pamje krejtësisht ndryshe. Kjo do tju mundësoj qytetarëve e sidomos sportistëve që të shëtisin edhe në orët e mbrëmjes, ndërsa turistëve të shijojnë bukurinë e liqenit të Dibrës dhe natën.
Dibra po ndryshon….

Me respekt,
i Juaji m-r Ruzhdi Lata /fb

 

This slideshow requires JavaScript.

NO COMMENTS

Leave a Reply