Saturday , October 20 2018
Home / Lajme nga Shoqata / Advokati Dibran Z. Fatos Koleci

Advokati Dibran Z. Fatos Koleci

Shoqata Atdhetare Dibra ne bashkepunim me avokatin Dibran Fatos Koleci do tju mundesojne nje dite sherbim falas per ceshtjet tuaja te imigracionit.

Kur?
Me date 7 Maj, dite e Shtune nga ora 10:00AM deri ne oren 6:00PM avokati Fatos Koleci me experiencen e tij 20 vjecare do tju keshillon per hallet tuaja mbi ceshtjet e immigracionit.

Ku te behet takimi?
Tek zyra e re e shoqates ne Staten Island. Takimi me avokatin do te jet 1-nga-1 ne dhome private do tju sherbejme edhe me kafe dhe pije freskuese.
1880 Hylan Blvd, Suite 2R-12, Staten Island, NY 10305

Si mund te regjistrohem?
Telefononi shoqaten ne numrin 718-619-8474 dhe regjistrohu qe te dim edhe ne sa te interesuar ka per te caktuar intervalet e kohes per ata qe kane mundesi te vin paradite dhe ata pasdite.

Sa kushton sherbimi?
Edhe nje here, sherbimi eshte FREE, gratis, pa pagese, eshte nji kontribut moral nga avokati Dibran Fatos Koleci per te gjithe dibranet qe kane halle.

Ne vazhdim e keni textin e plot ne 2 gjuhe Anglisht dhe Shqip:

“Ask an Immigration Lawyer” Presentation

Attorney Fatos Koleci is committed to educating our community interested in learning about U.S. immigration laws. He will conduct a free “Ask an Immigration Lawyer” presentation as a service to share his immigration knowledge and expertise with the general public. Our hope is that by attending this presentation, you will be able to make a more informed decision on your particular immigration situation.

Our free presentation will cover the latest legislative immigration developments, up-to-date information released by USCIS, and the most recent trends in immigration law. We will also discuss the various types of non-immigration and immigration petitions available, its pros and cons, and the necessary steps required for each procedure.

What can I expect from attending this presentation?

This presentation is tailored to include the relevant immigration issues that are of unique interest to the attendees. We design our presentations to be informative and will provide you with unique problem-solving approaches. The presentation is composed of two parts: a presentation and a Question and Answer session.

Our presentation covers a wide variety of relevant immigration issues, which is then followed by a Q&A session. During the Q&A session, you will have the opportunity to ask any U.S. immigration-related question and we will try our best to respond to your particular issue. The Q&A session can last anywhere from 1 hour to 2 hours, depending on audience participation.

After attending the presentation, we hope that you will be better prepared to determine a course of action regarding your specific immigration matter.

Location: 1880 Hylan Blvd, Suite 2R-12, Staten Island, NY 10305

Date: Saturday, May 7, 2016
Time: 10:00AM – 6:00PM
Presenter: Fatos Koleci, Esq..

Law Office of Fatos Koleci, LLC

1087 Broad Street, 4th Floor

Bridgeport, CT 06604

Tel (203) 877-2226

Fax (203) 332-7709

Email: fkoleci@yahoo.com

www.fatoskoleci.com
________________________________________
Prezantimin “Pyete Avokatin e Emigracionit ”

Avokati Fatos Koleci është angazhuar për edukimin e komunitetit tonë të interesuar për të mësuar në lidhje me ligjet e emigracionit te SHBA-ve. Ai do të mbajë një prezantim gratis te titulluar “Pyete Avokatin e Emigracionit” si një shërbim për të ndarë njohurinë e tij të emigracionit dhe ekspertizën me publikun e gjerë. Shpresa jonë është që duke marrë pjesë në këtë prezantim, ju do të jeni në gjendje të merrni një vendim më të informuar për gjendjen tuaj të veçantë të emigracionit.

Prezantimi jonë i lirë do të përfshijë zhvillimet e fundit legjislative të emigracionit, informatat më të fundit nga USCIS (Shërbimi i Emigracionit dhe Nenshtetësisë i Shteteve të Bashkuara) dhe tendencat më të fundit në ligjin e imigracionit. Ne gjithashtu do të diskutojnë llojet e ndryshme të peticioneve (lutjeve) jo-emigruese dhe emigruese qe ekzistojnë në dispozicion, elementet pro dhe kundra të tyre, si dhe hapat e nevojshme që kërkohen për çdo procedurë.

Çfarë mund të presin ata që marrin pjesë në këtë prezantim?

Ky prezantim është përshtatur që të përfshijë çështjet e rëndësishme te emigracionit që janë me interes te veçante për të pranishmit. Në projektimin e prezantimeve tona që të jenë informuese dhe që t’ju ofrojnë metoda unike për zgjidhjen e problemeve. Prezantimi është i përbërë nga dy pjesë: një prezantim dhe një Pyetje dhe Përgjigje seancë.

Prezantimi jonë mbulon një shumëllojshmëri të gjerë të çështjeve të rëndësishme të emigracionit, e cila do te vijohet nga nga një seancë me Pyetje dhe Përgjigje. Gjatë kësaj seance, ju do të keni mundësi për të bërë çfarë do lloj pyetje emigracioni që doni dhe ne do të përpiqemi t’iu përgjigjemi sa më mire çështjes tuaj të veçantë. Seanca Pyetje dhe Përgjigje mund të zgjasë diku nga 1 orë deri në 2 orë, në varësi të pjesëmarrjes së publikut.

Shpresojmë se ky prezantim do t’ju përgatisë më mirë për të vendosur se si të veproni në lidhje me çështjen tuaj të emigracionit.

Adresa: 1880 Hylan Blvd, Suite 2R-12, Staten Island, NY 10305

Data: E Shtune, May 7, 2016
Ora: 10:00AM – 6:00PM
Prezantues: Av. Fatos Koleci Tel (203) 877-2226

Law Office of Fatos Koleci, LLC Fax (203 332-7709

1087 Broad Street, 4th Floor email: fkoleci@yahoo.com

Bridgeport, CT 06604 www.fatoskoleci.com

Check Also

“ E Duam Dibrën – We Love Dibra”

Shoqata Atdhetare Dibra, anëtarët e kryesisë së saj, së bashku veprimtar të tjerë nga diaspora, …

Komentoni

%d bloggers like this: