Tuesday , November 13 2018
Home / Lajme nga Shoqata / FTESE – Zgjedhja e kryesise se re

FTESE – Zgjedhja e kryesise se re

         Sipas statusit te Shoqates Athetare “Dibra”, te dielen ne ora 1pm. Te dates 17, Janar 2016, do te mbahet mbeledhja e KUVENDIT, ne lokalet e klubit “Dibra” ne Beach St. Staten Island, NY.

         Lusi komunitetin Dibran, per pjesmarje masovike me qellim qeshoqata te jete ne sherbim te komunitetit, njekohesisht shpalos hallet dhe te organizohen programe te tjera. Mbeledhja do te ndiqet me prezencen mediatike dhe te kamerave.

 

Rendi i dites

  • Leximi i raportit dy vjecar te shoqates
  • Te ndryshme reth raportit
  • Zgjedhja e kryesise se re

 

Ju faleminderojme pjesmarjen t’uaj,

Sinqerisht,

Musa Pacuku, kryetar

Check Also

“ E Duam Dibrën – We Love Dibra”

Shoqata Atdhetare Dibra, anëtarët e kryesisë së saj, së bashku veprimtar të tjerë nga diaspora, …

One comment

  1. Me falni,,,nuk dua te zgjatem dhe mbase sugjerim im eshte i panevojshem,,,,,Ne lidhje me zgjedhjet e kryesise se shoqates mendoj se duhen zgjedhur,,,ose te ken prioritet ne zgjedhje nga ata qe edhe kane kontribuar me shume ne komunitetin e tyre ne diber,,,Kam degjuar se nje dibran i quajtur Turhan RUSI { edhe pse jemi nga e njejta rrenje nuk njihemi} ka ndertuar spital me sherbime falas ne diber,,,ka ndihmuar shume nga komuniteti ne diber te madhe dhe ne te voglen,,,nuk e di po mundet qe ky,,,ose ndonje nga dera e ketij personaliteti meriton te jete ne udheheqje te shoqates faliminderit dhe me shume mirnjohje per JU,,,Rdespekte Demir RUSI

Komentoni

%d bloggers like this: