Friday , October 19 2018
Home / Lajme nga Dibra / Ikën nje drejtor kërcovar,vjen nje dibran Drejtor policie kufitare

Ikën nje drejtor kërcovar,vjen nje dibran Drejtor policie kufitare

Ikën nje drejtor kërcovar,vjen nje dibran Drejtor policie kufitare
.March 21, 2015  21:02


.
SHKUP : Sërish rrokadë në Policinë kufitare për Rajonin e përëndimit  me qendër në Ohër, ku konfirmohet se  do të jetë Xhelal Lata, ai që do të marri nga dita e hënë drejtimin e kësaj structure policore.Xhelal Lata është kuadër nga Dibra e Madhe, dhe në këtë detyrë do të zëvendësojë Amdin Eminin nga Kërcova, i cili për rreth 1 vit ishte në krye të Drejtorisë së policisë kufitare, për rajonin e perëndimit të Maqedonisë.
Ky është ndryshimi i dytë që ndodh në hirarkinë e kësaj structure për një periudhë të shkurtër kohore . Drejtoria e Policisë kufitare për Perëndimin është e vendosur në Ohër, dhe ka në ingerencë zonën kufitare me Shqipërinë.(Strugalajm.com)

Check Also

Nacionalizmi e populizmi përballë kapitalizmit

Vasil Kureta Edhe pse mund të duket si paradoks, por është fakt i vërtetë e …

Komentoni

%d bloggers like this: