Në Dibër maqedonasit kanë vrarë 4 shqiptarë

0
290

Ekskluzive-Në Dibër maqedonasit kanë vrarë 4 shqiptare

 

Sic shkruan shtypi shqiptar online thuhet se Banorët e fshatit Klloboçisht, në Maqellare të Dibres, zonë kufitare me Maqedonine vetem 100 metra larg piramides thonë se shteti fqinj përvecse u ka zaptuar tokat, ka vrarë dhe 4 prej tyre teksa kullosnin bagëtinë pranë vijës kufitare.

Duhet cekur se ky lajm nuk ka burime zyrtare per tu konfirmuar vetem se eshte shperndar ne rrjetet social facebook.

Lajmi thote se sipas banorëve vetëm pse bagëtitë kanë kaluar kufirin, shteti maqedonas ia ka përvetësuar 103 bagëti të imta.

Banorët e fshatrave të brezit kufitar të Maqellarës, ndonëse kanë bërë denoncime, asnjëherë nuk u është dhënë zgjidhje nga shteti shqiptar, apo organet përkatëse maqedonase.

NO COMMENTS

Leave a Reply