Tuesday , November 13 2018
Home / Lajme nga Dibra / Ruzhdi Lata, shefi i krimeve në policinë e Dibrës një pijanec

Ruzhdi Lata, shefi i krimeve në policinë e Dibrës një pijanec

Ruzhdi Lata, shefi i krimeve në policinë e Dibrës një pijanec

dibraime2 November 10, 2014 0

Ruzhdi Lata, shefi i krimeve në policinë e Dibrës një pijanec

Pasi që mbrëmjen e kaluar në qytetin e Dibrës vërshuan forciat speciale bashkë me inspektorët e DHP për të kontrolluar biznese në Dibër sot kryetari i Dibrës Ruzhdi Lata ka dhënë një deklaratë për shtyp.

Kryetari Ruzhdi Lata kritikoi ashpër këtë aksion policor në Dibër pasi që sipas Latës ky aksion të jepte përshtypjen e atyre aksioneve policore që bëheshin ne ish-Jugosllavi ndaj Shqiptarëve gjatë viteve të ’80-ta.

Poashtu kryetari Lata kritikoi me fjalë të ashpra edhe shefin e krimeve në policinë e Dibrës, duke thënë që ai është një pijanec që konsumon alkool gjith ditën dhe që në qytet sillet si një kapadai dhe provokator duke gjuajtur në mes të ditës në ajër me pistoletë.

Ruzhdi Lata poashtu shfrytëzoi rastin që të lavdërojë edhe BDI-në si meritore për largimin e forcaeve speciale nga qyteti i Dibrës. /DibraIme.com

Video e deklaratës së plotë:

Video e mundësuar nga Atli Dema

Check Also

Zgjidhet Kryetari i Gjykates Themellore ne Diber per 4 vjetet e ardhshme.

Ne mbeledhjen e mbajtur sot (30.10.2018) nga Keshilli Gjyqesor Republikan, per Kryetar te Gjykates Themellore …

Komentoni

%d bloggers like this: