Wednesday , November 14 2018
Home / Kulture / Speciale: Tradita Kulturore dhe Turistike e Dibres se Madhe

Speciale: Tradita Kulturore dhe Turistike e Dibres se Madhe

Speciale: Tradita Kulturore dhe Turistike e Dibres se Madhe

 

 

 

Published on Aug 21, 2014

Bukurite e natyres, potencialet turistike, mikpritja, traditat, dashuria per vendlindjen dhe te tjera vlera, do te jene ne fokusin e nje reportazhi qe kamera jone ka realizuar ne keto dite vere ne Dibren e Madhe, djepin e kultures, dijes, mencurise dhe urtesise, qytetin e Kongresit qe I lartesoi emrin dhe vuri themelet e zgjimit te ndergjegjes kombetare per Pavaresine e Shqiperise.

Check Also

Taulant Koka me shpikje mbresëlënëse në Panairin në Darmstadt

Stendet në Darmstadtium janë vendosur mirë dhe vizitorët lëvizin njëri pas tjetrit përgjatë rreshtave të …

Komentoni

%d bloggers like this: